Tvrtka Pobis dobitnik Bisnode srebrne bonitetne izvrsnosti

Treću godinu za redom tvrtka Pobis d.o.o. dobila je priznanje za svoje poslovanje, srebrnu bonitetnu izvrsnost za 2020. godinu, a koju izdaje tvrtka Bisnode. Ovaj certifikat bonitetne izvrsnosti kupcima i poslovnim partnerima dokazuje sigurnost, stabilnost, kvalitetu i pouzdanost u poslovanju s tvrtkom Pobis.

Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke Bisnode u poslovnom svijetu predstavlja dokaz o natprosječnoj kvaliteti poslovanja tvrtke. Temelji se na tekućim informacijama o poslovanju te podacima iz proteklih godina, a dodjeljuje se za razdoblje od sljedećih 12 mjeseci od dana izdavanja.

Više desetaka statistički značajnih varijabli, formula provjerenih na temelju financijskih podataka, blokada, navika plaćanja i tužbi uzimaju se u obzir prilikom ocjenjivanja poslovnih subjekata. Što je certifikat bonitetne izvrsnosti višeg stupnja, to su veći povjerenje i ugled na tržištu.

Bisnode Hrvatska dio je međunarodne grupacije Bisnode AB, najvećeg europskog pružatelja poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB na europskom tržištu poslovnih informacija prisutan je još od 1981. i zapošljava više od 3.000 stručnjaka iz 19 europskih država.

Bisnode je vodeća europska tvrtka koja djeluje na području poslovnih informacija i podatkovne analitike, posluje u 19 država i strateški je partner najvećeg globalnog pružatelja poslovnih informacija, tvrtke Dun & Bradstreet.

Bisnode Južno tržište (Bisnode Southern Market) čine podružnice u državama bivše Jugoslavije: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Makedonija.

Tvrtka Pobis dobitnik Bisnode srebrne bonitetne izvrsnosti