O nama

Kontaktirajte nas

POBIS d.o.o. je specijalizirano poduzeće iz Koprivnice s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji brusnih i polirnih materijala, opreme i alata.

U suradnji s našim domaćim i stranim partnerima, dajemo  rješenja i stručnu podršku kod odabira adekvatnih brusnih alata i opreme za završnu obradu u svim granama industrije: auto i avio industriji, drvnoj, metaloprerađivačkoj, kožarskoj, staklarskoj, procesnoj industriji, inox proizvodnjama, stolarskim i bravarskim radionicama,  hobby majstorima te mnogim drugim.

Ozbiljnost našeg poslovanja i pristupa svakom novom projektu prepoznali su vrhunski svjetski proizvođači repromaterijala, od kojih izdvajamo poduzeće HERMES SCHLEIFMITTEL iz Austrije, što nam jamči visoku kvalitetu materijala i spremnost na svaki novi izazov.

Veseli nas što nas krajnji potrošači prepoznaju kao neizostavnog partnera u optimizaciji proizvodnje i razvoju njihovih proizvoda što nam daje snagu za daljnji razvoj i poticaj za nova stručna usavršavanja i ulaganja u nove tehnologije.

Uz široku lepezu gotovih proizvoda s lagera, sve nestandardne dimenzije radimo po mjeri i isporučujemo u kratkom roku.

Misija

Detaljno razrađenim planom razvoja, prodaje, marketinga i ulaganja, planiramo ostvariti unaprijed zacrtane ciljeve.

Pri tome ne smijemo zaboraviti na najvrijednije čimbenike poslovanja: zaposlenike, kupce, dobavljače i lokalnu zajednicu te ostale sudionike poslovanja.

Vizija

Kontinuiranim razvojem i usavršavanjem u proizvodnji i primjeni brusnih i polirnih materijala, želimo održavati visoki standard kvalitete proizvoda i usluga koje će omogućiti našim korisnicima optimizaciju procesa i razne uštede, a time konkurentnost na domaćem i svjetskom tržištu.

Neprestanim ulaganjem u znanja i vještine, želimo osigurati kvalitetan rad svim našim zaposlenicima.

Zaštita osobnih podataka

Politika Privatnosti

Informacije o obradi podataka

Zahtjev za pristup informacijama

Kontakt Službenika za zaštitu osobnih podataka