Pet godina uspješnog poslovanja

Pobis d.o.o. iz Koprivnice već se pet godina uspješno bavi u proizvodnjom i prodajom brusnih i polirnih materijala, opreme i alata. U ovih pet godina poslovanja tvrtka Pobis je ostvarila značajan rast te je uspjela svojim poslovanjem pokriti tržište cijele Hrvatske.

Pobis u suradnji s domaćim i stranim partnerima daje rješenja i stručnu podršku kod odabira adekvatnih brusnih alata i opreme za završnu obradu u svim granama industrije: auto i avio industriji, drvnoj, metaloprerađivačkoj, kožarskoj, staklarskoj, procesnoj industriji, inox proizvodnjama, stolarskim i bravarskim radionicama, hobby majstorima te mnogim drugim.

Ovom obljetnicom Pobis ne samo da slavi pet godina poslovanja, nego i ostvarenje petogodišnjeg plana, a sve s ciljem razvoja poslovanja i održavanja kontakta sa svojim kupcima. U prvih pet godina Pobis je ostvario neprestani rast prodaje i rast broja kupaca te konstantno proširuje asortiman proizvoda za završnu obradu, a uskoro se očekuje i otvorenje novih proizvodno-skladišnih prostora i širenje asortimana s novim proizvodima.

Tvrtka svoje proizvode, osim kupcima u Hrvatskoj, prodaje i u susjednim državama: Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnog Gori.

Svojim kupcima, poslovnim partnerima i svim prijateljima tvrtka Pobis i njezini zaposlenici zahvaljuju na ukazanom povjerenju i podršci u ovih prvih pet godina poslovanja.