Pobis treću godinu za redom dobitnik certifikata srebrne izvrsnosti AAA

Dun & Bradstreet, u okviru međunarodnog projekta vrši financijske analize tvrtki i ima višegodišnju tradiciju u dodjeli certifikata bonitetne izvrsnosti u 19 europskih država, među kojima je i Hrvatska. Dodjela certifikata bonitetne izvrsnosti održala se 28. rujna 2022. u hotelu Westin u Zagrebu.

I ove godine među svim gospodarskim subjektima izdvojene su tvrtke sa srebrnim bonitetom koje ispunjavaju kriterije za izdavanje bonitetne izvrsnosti u jednom od razreda (A, AA, AAA) najmanje tri godine zaredom. Među njih se i ove godine našla tvrtka Pobis d.o.o. Certifikat je preuzela Biljana Matijević, voditeljica komercijale u Pobisu.

U Hrvatskoj, od preko 300.000 aktivnih poslovnih subjekata, samo 2,98% njih dostiže standard srebrne bonitetne izvrsnosti. Radi se o posebnom izdanju srebrne bonitetne izvrsnosti i visokom priznanju poslovne izvrsnosti koje dodjeljujemo na europskoj razini.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata. Temelji se na financijskim izvještajima subjekata za posljednju poslovnu godinu i prognozira sigurnost poslovanja u sljedećih 12 mjeseci. Bonitetnu ocjenu izvrsnosti imaju najbolje tvrtke s ključnom diferencijalnom prednošću u poslovanju.

Tvrtke s bonitetnom izvrsnošću predstavljaju najpouzdaniji, najvjerodostojniji i nisko rizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima, klijentima, kupcima, dobavljačima, osiguravajućim društvima i drugim poslovnim partnerima.

Popis svih dobitnika srebrne izvrsnosti AAA može se pogledati na internetskoj stranici Klub poželjnih partnera.