Svečano otvoren novi poslovno-proizvodni objekt

U poduzetničkoj zoni „Dravska“ u petak, 16. srpnja 2021. godine tvrtka POBIS svečano je otvorila novi objekt za proizvodnju i prodaju brusnih materijala. Projekt je realiziran putem mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Koprivnice. Vrijednost ukupne investicije u zemljište, gradnji i strojeve je bila oko 4 milijuna kuna.

Pobis u suradnji s domaćim i stranim partnerima daje rješenja i stručnu podršku kod odabira adekvatnih brusnih alata i opreme za završnu obradu u svim granama industrije: auto i avio industriji, drvnoj, metaloprerađivačkoj, kožarskoj, staklarskoj, procesnoj industriji, inox proizvodnjama, stolarskim i bravarskim radionicama, hobby majstorima te mnogim drugim.

Svi zajedno imali smo jasan cilj, a to je stvoriti prepoznatljivu kompaniju i staviti sve pod jedan krov – urede, skladište i proizvodnju. Uredi su spremni, skladište je pri kraju, a cijela linija za proizvodnju bi trebala biti puštena u rad do kraja ove godine“, rekao je prilikom uvodnog govora, Boris Poljak, osnivač i direktor tvrtke POBIS.

Pobis d.o.o. iz Koprivnice već se 5 godina uspješno bavi u proizvodnjom i prodajom brusnih i polirnih materijala, opreme i alata. Ova suvremena poslovno-proizvodna hala veličine je 750 m2, a nalazi se na adresi: Dravska 16, Koprivnica. U njoj su smješteni i poslovni uredi za trenutno 6 zaposlenika tvrtke.

Izgradnjom ovog objekta, završen je jedan ciklus razvoja tvrtke koji je bio planiran u prvih 5 godina poslovanja. Ono što nas veseli je nastavak rasta, širenje na nova tržišta i otvaranje novih radnih mjesta u Koprivnici.“, izjavio je Boris Poljak, direktor tvrtke Pobis.