Pobis će sudjelovati na međunarodnom sajmu BIAM & ZAVARIVANJE u Zagrebu

Od 9. do do 12. travnja na Zagrebačkom velesajmu u sklopu međunarodnog sajma alatnih strojeva i alata te zavarivanja i antikorozivne zaštite – BIAM & ZAVARIVANJE, Pobis će predstaviti svoju široku paletu brusih i polirnjih materijala u paviljonu 8, štand broj 11.

Uz najmoderniju proizvodnju brusnih traka, brusnih prstenova, kolutova i diskova, Pobis s ponosom najavljuje početak proizvodnje lamelnih diskova na 100% automatiziranoj liniji, prvoj takve vrste i kapaciteta u Hrvatskoj.

Paletu vlastitih proizvoda nadopunjujemo gotovim proizvodima dugogodišnjih partnera: HERMES Schleifmittel, BLUESHARK, AVATEC, KULLEN&KOTI i drugih.

POBIS d.o.o. je specijalizirana tvrtka iz Koprivnice s preko 20 godina iskustva u proizvodnji i prodaji brusnih i polirnih materijala, alata i opreme. Pobis kontinuirano ulaže u najmodernije strojeve i opremu kako bi krajnjim korisnicima omogućili visoku kvalitetu proizvoda s kratkim rokovima isporuke.

Preuzmite prijavnicu, ispunite te je zamijeniti za besplatnu ulaznicu na Blagajni ili Info pultu Glavnog ulaza jug ili na Blagajni ulaz sjever paviljona 8/8A.