NAMJENA
Priprema za poliranje inox ploha nakon skidanja vara
Moguće skidanje tanjih varova kod inox-a
PREDNOSTI
Vrlo jednostavno izjednačavanje površine nakon skidanja vara
Priprema za poliranje
Nakon brušenja površina je vrlo sjajna
Zrno: | Al-oxide |
Podloga: | X-Čvrsto |
Suho brušenje |
Namjena:
Alat:
  Kutna brusilica
Oblik:
  T-27 kosi
* Ponudu sa svim uvjetima i cijenama šaljemo najkasnije sljedeći radni dan nakon što dodate željene proizvode u košaricu i pošaljete nam UPIT.
Trizact zrno | A 160 | A 100 | A 65 | A 45 | A 30 | A 16 | A 6 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Klasično zrno | P 100 | P 150 | P 220 | P 320 | P 600 | P 1200 | P 3000 |
Standardne dimenzije (mm):
Promjer (Fi) | Rupa / prihvat (Fi) | Max brzina o/min | Pakiranje |
---|---|---|---|
115 | 22 | 6.000 | 10 |
NAMJENA
Priprema za poliranje inox ploha nakon skidanja vara
Moguće skidanje tanjih varova kod inox-a
PREDNOSTI
Vrlo jednostavno izjednačavanje površine nakon skidanja vara
Priprema za poliranje
Nakon brušenja površina je vrlo sjajna
Namjene: Metal, Inox, Titan
Namjene: Inox
Namjene: Metal, Inox, Aluminij, Mesing/Bakar, Titan, Plastika/Kompoziti, Detailing/Auto i yacht
Namjena: Metal, Inox
Kolačić | Trajanje | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | Kolačić se koristi za pohranu privole korisnika za kolačiće u kategoriji "Analitika". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | Kolačić se koristi za pristanak korisnika za kolačiće u kategoriji "Funkcionalni". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Kolačići se koriste za pohranu privole korisnika za kolačiće u kategoriji "Potrebno". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | Kolačić se koristi za pohranu privole korisnika za kolačiće u kategoriji „Ostalo. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | Kolačić se koristi za pohranu privole korisnika za kolačiće u kategoriji "Izvedba". |
viewed_cookie_policy | 11 months | Kolačić se koristi za pohranu je li korisnik pristao na korištenje kolačića ili ne. Ne pohranjuje nikakve osobne podatke. |